دوره 8، شماره 3 - ( 6-1393 )                   جلد 8 شماره 3 صفحات 268-258 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Meigounpoory E, Meigounpoory M, Seidali Roote E. The Role Of Prior Knowledge On Entrepreneurial Alertness Level And Opportunity Recognition In The Field Of Health Entrepreneurship. payavard 2014; 8 (3) :258-268
URL: http://payavard.tums.ac.ir/article-1-5525-fa.html
میگون پوری الهه، میگون پوری محمد رضا، سیدعلی روته احتشام. نقش دانش پیشین در ارتقای سطح هوشیاری کارآفرینانه و تشخیص فرصت‌های کارآفرینی در حوزه سلامت. پیاورد سلامت. 1393; 8 (3) :258-268

URL: http://payavard.tums.ac.ir/article-1-5525-fa.html


1- کارشناس ارشد مدیریت کارآفرینی، دانشکده کارآفرینی، دانشگاه تهران ، E_meigoonpoury@ut.ac.ir
2- استادیار گروه کارآفرینی در فناوری، دانشکده کارآفرینی، دانشگاه تهران
3- دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت، دانشگاه پیام نور تهران
چکیده:   (8762 مشاهده)

زمینه و هدف: امروزه کارآفرینان حوزه‌های مختلف سلامت، نقش مهمی در توسعه اقتصادی و ایجاد رفاه اجتماعی دارند. با توجه به اینکه زمینه‌های دانش پیشین افراد بر سطح هوشیاری کارآفرینانه و تشخیص فرصتهای کارآفرینی تاثیرگذار است و نیز در این حوزه‌ی مهم، تحقیقات کمی وجود دارد، این مقاله با هدف تعیین تاثیر جنبه‌های مختلف دانش پیشین بر هوشیاری کارآفرینانه و تشخیص فرصت‌های کارآفرینی انجام گرفته است.

روش بررسی: این تحقیق از نوع کاربردی و رویکرد آن توصیفی- پیمایشی است. ابزار تحقیق پرسش نامه می‌باشد که روایی آن با اجماع نظر خبرگان و پایایی آن از طریق آلفای کرونباخ مورد تایید قرار گرفت. در این تحقیق، عامل دانش پیشین با متغیرهای هشت گانه بعنوان متغیرهای مستقل، و هوشیاری کارآفرینانه و تشخیص فرصتهای کارآفرینی بعنوان متغیر وابسته در نظر گرفته شدند که در میان مدیران کارآفرین 46 کسب و کار حوزه سلامت در شرق تهران بررسی شد و از طریق "آزمون همبستگی " Spearman مورد تحلیل قرار گرفتند.

یافته‌ها: نتایج تحقیق نشانگر آن است که ابعاد مختلف دانش پیشین با ارتقای سطح هوشیاری کارآفرینانه و تشخیص فرصتهای کارآفرینی رابطه‌ی معنی داری دارند و تنها رابطه مندی مولفه‌های مهارت استفاده از فناوری با هر دو متغیر وابسته و نیز سطح تحصیلات مرتبط با هوشمندی کارآفرینانه مورد تایید قرار نگرفت .

نتیجه‌گیری: با تقویت و زمینه سازی مناسب آموزشی و دانش افراد می‌توان موجب ارتقای سطح هوشیارانه کارآفرینانه تشخیص فرصت‌های کارآفرینی شد. هنجاریابی و بومی سازی ابزارهای اندازه گیری هوشیاری کارآفرینانه در این راه می‌تواند کمک کننده باشد.

متن کامل [PDF 318 kb]   (4335 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشی اصيل | موضوع مقاله: مدیریت خدمات بهداشتی درمانی
انتشار الکترونیک: 1393/10/6

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به پیاورد سلامت می باشد.

طراحی و برنامه نویسی: یکتاوب افزار شرق

© 2025 , Tehran University of Medical Sciences, CC BY-NC 4.0

Designed & Developed by : Yektaweb